Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aggódnom kéne, hogy az alkalik...

Aggódnom kéne, hogy az alkalikus foszfatáz magas a vérkép-leletetemen?

Figyelt kérdés
Ez már kontroll vérkép, mert az előzőnél is magas volt, de akkor a CRP szintem is magas volt, ezért szükség volt kontrollra. Tegnap már nem tudtam elérni a dokimat, most meg rettegek, mert utánaolvastam, hogy miket jelezhet ennek megnövekedése. Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?
2009. dec. 12. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség alatt volt magas, azt mondta a doki, ez ilyenkor normális... De gondolom nem vagy terhes?!

Mit olvastál róla?

2009. dec. 12. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Már 1 éve nem vagyok terhes:)

Ezt olvastam:

Abnormálisan magas értékek a következőket jelentheti:

- csontbetegség

- májbetegség

- epevezeték elzáródása

- bizonyos daganatok jelenlétét

- CML

2009. dec. 12. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Az Én dokim - házidoki és nődoki is mindig azt mondja, : 'uramisten, csak az internetet nee!'.:) Úgyhogy felesleges idegeskedi, mert gondolom hétfőn úgyis beszélsz vele. Amúgy Én is ilyen mindjártdiagnosztizálommagam tipus vagyok :)

Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam válaszolni, csak nyugodj meg, ha akkora baj, lenne szerintem éreznéd!

Minden jót!

2009. dec. 12. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan mekkora értéket ért el?
2009. dec. 12. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Most 290 U/l lett, előző vérképnél meg 390 U/l.
2009. dec. 12. 20:46
 6/6 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy nálad mi okozta a magas alkalikus foszfatáz szintet anno? Mert én is nemrégen kaptam meg a laboreredményem és ez az egyetlen egy becsillagozott kiemelkedően magas érték ( 328).
2013. dec. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!