Szerintetek az normális, ha 13 évesen 160 centi magas vagyok, és a súlyom 57 kiló? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 11:49
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat. ^^
2014. márc. 9. 15:24
13/14 anonim válasza:
Teljesen normális a súlyod és a magasságod is-- még fejlődésben vagy. Örülj annak hogy 160 cm elérted, mert ha mostantól egy cm- se nőnél, akkor se lennél alacsony növésű nőként.
A súlyodra viszont vigyázz most már, nehogy tehénkévé válj.
Egyél mindent, de soha nem egyél többet a szükségesnél.
tornáz, gyalogolj vagy fuss.- minden nap legalább egy fél órát. Ha lehetőséged van !!!! akkor mindegyiknél jobb főleg lányoknak, az úszás.
14/14 anonim válasza:
Szerintem magas is vagy a korodhoz, és figyelj oda a súlyodra. Lányoknak az úszást nem ajánlom, inkább tenisz és futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!