Ilyenkor vannak kullancsok a csupasz fákon?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 20:27
1/5 A kérdező kommentje:
Ma teniszeztem és egy nagy fa alatt álltam volt amikor rajtam volt a kapucni, fehér pulcsi volt rajtam, de volt amikor nem volt rajtam kapucni. Csak azért kérdezem, mivel most nagyon elkezdtem ásítani és kifáradtam.
2014. márc. 1. 20:28
2/5 anonim válasza:
Nincsenek.Sőt, általában nincsenek sem csupasz, sem leveles fákon kullancsok. Azok az aljnövényzetben élnek és alulról másznak fel.
Az ásítás és a fáradtság talán a sok mozgás következménye. Kullancstól nem ásít és fáradt az ember egy fél délután után.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor a fűböl biztos nem mászhat fel, vagy igen?
2014. márc. 1. 20:56
4/5 anonim válasza:
Felmászhat fűből is. Az árnyékos , nedves, hűvös aljzat, amit kedvelnek.
Nálunk van egy nagyon nagy placc. Régen szántóföld volt, aztán csak a zöld nőtt rajta. Évente talán 2-szer levágják. Talán a patak miatt is, de a legfertőzöttebb terület az erdő után a környéken.
t kell magadat ellenőrizni esténként és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
Hosszúnadrág volt rajtam, szerintem nem mászhatott be sehova
2014. márc. 1. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!