Nagyon aggódom. Ugye, nem agydaganat? (Kérlek, olvassátok el végig figyelmesen. )
Tünetek már néhány hete jelentkeztek. Fájt a fejem több helyen, lüktetett, zúgott, zavart voltam, szédültem, stb...., de egy-két nap alatt elmúlt.
Azután tegnap éjjel, amikor még fent voltam, elkezdett fájni a fejem oldalt, majd több helyen is, és azóta is egy nyomást érzek az egész fejben, és különböző helyeken, még a tarkó alján is elkezd gyakran fájni/hasogatni mellette. Amikor lefekszem, erősödik gyakran az egész, és kissé zavartnak érzem magam, fáradékony vagyok, szédelgek... Hetek óta nagyon karikásak a szemeim, ami még feltűnt. Ma délelőtt egész jól voltam, de utána csak egyre rosszabb lett...
Gondoltam arra is, hogy mi van, ha csak megfázott a fejem, mert gyakran járkálok sapka nélkül, és mostanában többször is meg voltam fázva. A bal fülem belseje pedig viszket és fáj néha. Esetleg valami gyulladás felmehetett a fülemből az agyamba? Vagy ez agyrák-tünet?
Ijesztően hasonlítanak a tünetek:
Tarkó fájdalom nekem akkor volt sokáig, amikor nagyon felment a vérnyomásom, de megfázástól is lehet fejfájás, főleg ha arc, vagy homloküreggyulladásod van, inkább erre tippelek, mivel a füled is fáj, menj el fülészetre és mérd meg a vérnyomásod.
Nem tudom miért gondolsz egyből agydaganatra, annak ezernyi más tünete is van, olvashattad, attól hogy egy tünet stimmel, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Hétfőn menj el a háziorvoshoz, szerintem meg fogsz maradni. :-)
Elmegyek hétfőn orvoshoz.
Az a rossz, hogy több tünet is egyezik az agydaganatéval. És a fülem csak néha-néha viszket, és fáj kissé. Tegnap este fájt inkább, amikor megint elkezdődött az egész.
Ezeket a tüneteket nagyon sok minden okozhatja, nézesd meg magad orvossal!
A leírásod alapján csak az egyik tünet van meg az agydaganatból, és vagy hétfélét soroltak fel, szóval szerintem ezen ne aggódj :)
Inkább középfülgyulladásnak tűnik, de nem vállalok távdiagnosztizálást, nem vagyok én a Gyurcsók József...
Menj el az orvoshoz megnézetni.
Végül még nem voltam orvosnál anyukám kérésére, mert szerinte csak beképzelem, de most már ő is azt mondja, menjek el rendelésre.
Közben felvetült bennem, hogy esetleg galandférgesség is lehet. Rengeteg füstölt sertéskolbászt megeszek.
Vagy az nem fejfájással (is) járna, hanem epilepszia-szerű tünetekkel? (Nagyon remélem, hogy se nem daganatról, sem pedig galandférgességről nincs szó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!