Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő alatt...

Szerintetek mennyi idő alatt tudok lefogyni?

Figyelt kérdés
Minden nap tornázom. Futok kb 5-700 m-t. Néha egy km-t. Naponta 50 felülést és 30 húzózkodást csinálok. Rendszeresen biciklizem és megpróbálok minél egészségesebben enni. Nem vagyok túl dagi csak pár kg felesleg van rajtam. Mennyi idő alatt tudnék így lefogyni?
2014. febr. 28. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani anélkül, hogy elmondanád, mit eszel. Valamint esetleg hogy mennyit biciklizel. A mozgásmennyiség, amit konkrétan leírsz, biztosan nem több 50-70, max 100 kalória mínusznál. A fogyókúrára is alkalmas mozgásmennyiség 45 perc körül kezdődik, és tipikusan nem erőgyakorlatokat tartalmaz, hanem aerob.

Fogyás sikerében amúgy is 80% a kaja, 20% a sport... Hiába érzed azt, hogy most energiát fektetsz bele, ha az a 100 kalória megvan már abból is, ha megeszel naponta plusz egy almát.

2014. febr. 28. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
ehetsz te csak répát és salátát is, ha kalória pluszban vagy, akkor hízni fogsz, kiszámolt szálkásító étrend kell és heti legalább 3 aerob mozgásforma, 700méter futás az semmi 40-60 perc séta-kocogás sokkal hatásosabb
2014. febr. 28. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz a bíztatást :(
2014. febr. 28. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Minden nap futsz 5 percet? :)
2014. febr. 28. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha kezdő futó, akkor nincs ezzel gond, csak a 40-60 perchez hiányzó többit le kéne sétálni. Azzal tényleg beljebb lennél, kérdező.
2014. febr. 28. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha egészségesen akarsz fogyni, akkor heti 0,5-1 kilónál többet ne akarj!
2014. febr. 28. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem is akarok annál többet. Az pont jó lenne. És nem 5 percet futok hanem 50-t
2014. febr. 28. 15:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért azt is nézzétek hogy még csak 13 éves vagyok. És nem vagyok kövér. Csak 3-4 kg a túlsúly. És mindig egészségese eszem. Zöldségeket, gyümölcsöket, salátákat, halat szoktam enni. Kenyeret, krumplit alig. Ha eszek is kenyeret akkor csak barnát.
2014. febr. 28. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ebben a korban még nem szabad fogyókúráznod. Nem is baj, hogy nem teszed. De nem értem, hogy miért veszed a szívedre a segítő szándékú hozzászólásokat. Jó, ha tudod, hogy annak, amit csinálsz és ahogy csinálsz, van-e haszna vagy nincs, nem?

A leírtak tények: ha a célod az, hogy (akár hosszú idő alatt is) fogyj, akkor ennyi mozgás kevés. 40+ perc aerob mozgás (futás, bicikli, gyors séta) segít a legtöbbet, heti minimum három alkalommal. Az erőgyakorlatok csak izmot építenek, erre a célra nem jók.

2014. febr. 28. 16:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Tudom. Én naponta futok 40-50 percet. Kis szünetekkel.
2014. febr. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!