Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Norcolut nevű gyógyszer...

A Norcolut nevű gyógyszer késlelteti a menstruációt?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
igen.
2014. febr. 27. 11:49
 2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Vagyis én akkor kaptam Norcolutot amikor már 65-ik napja hogy nem jött meg... azt mondta a doki maximum 5 napon keresztül szedjem, de úgy is meg fog jönni hamarabb a gyógyszertől és akkor azonnal hagyjam abba...
2014. márc. 2. 00:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Régebben szedtem valamit, amikor késleltetni akartam (egy egyhetes balatoni nyaralás miatt), és akkor a doki azt mondta, hogy egy héttel azelőtt, mielőtt megjönne kezdjem el szedni, és akkor fog megjönni, ha abbahagyom. (kb. 2 napra rá). Csak az a baj, hogy nem tudom, mi volt a gyógyszer neve. A Norcolut-ra tippeltem, ezért tettem fel a kérdést.
2014. márc. 3. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:

A Norcolut alkalmas erre. Vérzés meghozására is, de normális esetben amíg szeded, nem jön meg, így el is lehet vele tolni.

De ha ilyenre van szükséged, úgy is csak orvos írhatja fel, ő meg nyilván tudja, mit adjon.

2014. márc. 4. 15:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát az úgy történt, hogy találtam itthon egy dobozzal, és a fene emlékszik már, hogy mit mondott róla az orvos. Csak annyi van ráírva, hogy napi 2x1. Mindegy, elkezdtem szedni, és egyelőre késik, szóval azt hiszem, minden rendben.
2014. márc. 7. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi javallat nélkül azért nem igazán jó ötlet hormonokat beszedegetni.
2014. márc. 7. 09:25
 7/8 anonim válasza:
Nem ítélkezem, mert a Te tested, de egyet értek az előző hozzászólóval... ez hormon alapú gyógyszer, nehogy bajt csinálj.
2014. márc. 7. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem ma egy orvost: azt mondta, hogy alapjáraton ő sem ajánlja, de évenként egy alkalommal még belefér, többször viszont ne használjam. Nem hinném, hogy idén felhasználnám még egyszer, de ez most vészhelyzet volt. (úszóverseny) Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2014. márc. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!