Ilyen lehetséges?
Az okosok szerint mindenkiben megvan a herpes virus, de az atlag ember eleg egeszseges ahhoz, hogy ne legyen allando kiutese; az immunrendszer ezt megelozi.
Elkepzelheto, hogy amikor oralisan kenyeztet, valami korokozo rolad bekerul az o szervezetebe (a nyalkahartyajan keresztul) es legyengiti annyira a szervezetet, hogy a herpesz kijon neki.
Az en mostani paromnak pl. az arcan jon ki a herpesz nagyon kemeny fizikai megeroltetes vagy nagyon stresszes helyzetek utan.
Elkepzelheto hogy a te herpeszed okozza az o kiuteseit de ezt csak orvosi vizsgalat utan lehetne pontosan kimondani.
Nekem volt egy olyan partnerem aki allandoan megfertozott, de rajta soha nem volt semmi tunet. Nekem meg lett tole gombam, herpeszem stb. Aztan miutan nem sexeltunk tobbet semmi tunetem nem jott elo, az o baratnojenek sem es azota mas pasival is voltam, es sose jott elo semmi.
Fontos, hogy amikor kiutese van akkor ne nagyon erintkezzetek, mert visszafertozhet teged :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!