Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen lehetséges?

Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
a barátom orálisan is ki szokott elégíteni,de azt vettem észre 2 alkalommal,hogy amikor megvolt ez a dolog,pár napra rá herpesz jött ki a száján.lehet hogy van valami betegségem?
2014. febr. 25. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Te tünetmentes vagy, rajta kijön? Elkaphatja, persze, de ez valahogy akkor sem jön össze. Azért érdemes megnézetni, lehet, hogy nálad nagyon enhye tüneteket mutat csak (mondjuk genitális herpesz ilyet nem gyakran csinál).
2014. febr. 25. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Az okosok szerint mindenkiben megvan a herpes virus, de az atlag ember eleg egeszseges ahhoz, hogy ne legyen allando kiutese; az immunrendszer ezt megelozi.

Elkepzelheto, hogy amikor oralisan kenyeztet, valami korokozo rolad bekerul az o szervezetebe (a nyalkahartyajan keresztul) es legyengiti annyira a szervezetet, hogy a herpesz kijon neki.

Az en mostani paromnak pl. az arcan jon ki a herpesz nagyon kemeny fizikai megeroltetes vagy nagyon stresszes helyzetek utan.

Elkepzelheto hogy a te herpeszed okozza az o kiuteseit de ezt csak orvosi vizsgalat utan lehetne pontosan kimondani.

Nekem volt egy olyan partnerem aki allandoan megfertozott, de rajta soha nem volt semmi tunet. Nekem meg lett tole gombam, herpeszem stb. Aztan miutan nem sexeltunk tobbet semmi tunetem nem jott elo, az o baratnojenek sem es azota mas pasival is voltam, es sose jott elo semmi.

Fontos, hogy amikor kiutese van akkor ne nagyon erintkezzetek, mert visszafertozhet teged :(

2014. febr. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!