Fájdalmas elöl a fog húzás?
Jogos a félelem ....
Az érzéstelenítés is kellemetlenebb ,mivel esetedben idegekkel gazdagabban ellátott területen történik . Van lehetőség a szúrás helyét érzésteleníteni zselével . (Kérjed orvosodtól ,nem ciki ) Mikor kell menned fogorvoshoz amúgy ?
Igen azt tudom hogy a szuri elég kellemetlen! :-( az a hejzet hogy most még csak alul csinálja a doki a fogaimat ugyértem mi elött elkészül a fog potlásom alapos rendnek kell lennie a számban... De fel világositott az orvos hogy sajnos elöröl is lessz huzás elötte még kell menjek egy panoráma röntgenre is...elöl van 4 db koronám.6 évig birta ki rohadt aladta a fog,fogak talán a 4 ből ha 1 még ép úgy ahogy...nem is tudom hogy fogom át vészelni azt az időt mikor sor kerül a huzasra és fogak nélkül kell legyek! :-( mivel azt is hozzá tette meg kell majd várnom a gyogyulast...:-(
Köszönöm a válaszokat és örülnék ha irnátok még! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!