Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon lassan nől a hajam,...

Nagyon lassan nől a hajam, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogy nagyon lassú a hajam növekedése.Folyton csak vállig ér.Szeretném,ha végre dupla ekkora hajam lenne.Mitől lehet ez?

Elég vitaminhoz is juttatom a szervezetem.

Mitől indulhatna meg a növekedés?

2014. febr. 20. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedjél d-vitamint és cinket. Sokan a ricinus olajra esküsznek, én nem próbáltam mert macerás, de lehet, hogy használ.

A vashiány is okozhat hajhullást egyébként, de neked nem hullik, csak nem nő.

2014. febr. 20. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha töredezett mert mondjuk vasalod akkor vágass belóle vissza,ha nem akkor van egy nagyon jó hajpakolás rá amitlöl pár hét alatt látványosan megnő.Ricinus olaj kell ami amugy hashajtó.A gyógyszertárakba lehet kapni.tojássárgájával kell kikeverni vagy hajbalzsammal és hagyni kell pár órát.Nekem ez használt.
2014. febr. 20. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:

És a ricinust azt kúraszerűen kell alkalmazni?Meddig?

Arra is gondoltam,hogy a napi 100 hajkefélés segítene.Milyen kefével?

2014. febr. 20. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt olvastam,hogy kb.2-3szor hetente,hogyha gyorsan szeretnél eredményt.De ha csak heti 1szer vagy kéthetente egyszer akkor lehet hogy csak egy két hónap múlva lesz látványos.Amugy a kefe az tényleg használ meg a fejbőr maszírozás is :)
2014. febr. 20. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja azt kihagytam hogy mindeggy meddig használod addig használd amíg nem éred el azt a hajhosszat amekkorát szeretnél.A kefe az szerintem mindeggy milyen de a legjobb lenne valami sűrű féle
2014. febr. 20. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!