Milyen házi / gyógyszeres gyulladáscsökkentő módok vannak? (Bővebben lent)
Be van gyulladva a lábujjam, mivel van bent egy kis köröm darab, és nem tudom kivágni, én sem és a pedikűrös sem, mivel annyira gyulladt, hogy nem fér hozzá és én sem bírom a fájdalmat. Éjszakára paradicsomot teszek rá, de ez csak annyit csinált, hogy kifakasztotta és jött ki belőle genny. Most elkezdtem egy betadinos kezelést, azzal kenem és csöpögtetek a lábamra. Tudtok esetleg valami más módot, mert a másik ujjammal korábban sebészetre kellett mennem, ezzel nem akarnék, hátha meg menthető még a dolog. Látom is a körmöt, meg is tudom fogni, de nem tudom kiszedni a gyulladás miatt. Hogyan vihető lejjebb a gyulladás?
Kérlek Benneteket, könyörgöm, segítsetek.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen! Vettem most Baneocin kenőcsöt, azt ajánlotta a házi orvos is, már most szebbnek látom egy kicsit, nem olyan durván lila, piros színű, pedig még csak néhány órája kentem be, de jobbnak látom.
Remélem, hogy néhány napon belül lehúzza a gyulladást, mert muszáj lenne kivágnom, de a gyulladás miatt egyszerűen nem bírom ki, ha hozzá ér valaki, akár én, akár más.
Remélem, hamar rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!