Nagyon fáj a hasam szur bal felöl mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 17:23
2/4 anonim válasza:
Hát köldök magasságban vagy kicsit alatta fáj a vakbél is, de nem biztos hogy az. ha jól tudom a másik oldalra sugárzik ki a fájdalom vakbél esetében mivel az jobb oldalt van. viszont az is lehet hogy csak megterhelő ételt ettél, felfújódtál stb. Ha NAGYON fáj a hasad akkor irány az ügyelet! Ha nem annyira akkor is menj el orvoshoz. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni de jó ha lát orvos. Gondolom szimpla fájdalom miatt nem kérnél itt segítséget.
3/4 anonim válasza:
17.40-esnek: a vakbél jobb oldalt van és bárhol nyomjuk a hasfalat,az jobb oldalon egy pontban fog fájni.Ez az egyik vizsgálati módszere legalábbis.
4/4 anonim válasza:
Ebben az esetben bocsánat a helytelen válaszért, nem akartam megijeszteni a kérdezőt. 17:40-es voltam, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!