Mit tegyek? Anyum meg Apum meg nézett egy műsört a h1n1-ről és be akarnak oltani. De én úgyérzem hogy hülyeség mert eddig sem voltam beoltva és nem kaptam el egyszer se az influenzát még a simát se. + orvos ismerőseim mondják hogy ne oltsam magam.
nem beszélnek róla, de kapható egy hatásos gyógyszer is a patikákban a h1n1 kezelésére, tehát teljesen felesleges az oltás
egy "hibája" van, hogy francia, ezért nem reklámozzák :(
inkább a bizonytalan hatású oltás, még a terheseknek is...
Mondd nekik, hogy megteszel mindent: fertőtlenítős kézmosás, eszel káposztát, vitamint D vitamint is, az véd -
és kerülöd a tömeget. Nem nyúlsz a szemedhez, szádhoz, de ne oltassanak be, mert "ROSSZ ELŐÉRZETED VAN"" ez hatni fog. Ha mégsem, hisztizz úgy, ahogy sosem szoktál!
És mond, hogy kezelhető. S ha elkapod, szigorúan fekszel, nem kaphatsz szövődményt!
Mutasd meg nekik ezeket:
Az oltási kampány aránytalanul eltúlzott. A betegség lefolyása enyhébb, mint a szezonális influenzáé.
A szövődményt kell elkerülni, a bakteriális felülfertőződést!
Az ellen nem véd az oltás, csak a saját immunrendszer és az antibiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!