Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat oldalt a mellem...

Mitől fájhat oldalt a mellem felett, főként levegővétel közben?

Figyelt kérdés

Nem tudom rendesebben megfogalmazni, hogy hol van az a pont.

Így most hogy ülök nem is érzem, viszont ha megyek, állok, akkor főként levegővétel alatt. Kb. reggel óta tart, azt hittem, hogy el fog múlni, de még mindig ugyanolyan. EZ mitől lehet?

Ez mitől lehet?

16/L

2014. febr. 15. 22:51
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a bal oldalon. A szélét meg úgy értem, hogy a kezem felüli oldalon.
2014. febr. 15. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
El kéne menned orvoshoz, mert lehet, hogy tüdőgyulladásod van.
2014. febr. 16. 06:41
 3/9 A kérdező kommentje:
De volt már tüdőgyulladásom, és akkor lejjebb fájt, és lázas is voltam, meg rosszul éreztem magam. Most meg amúgy jól vagyok. De ha holnapra nem múlik el, akkor mindenképpen elmegyek.:)
2014. febr. 16. 07:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Remélem elmúlik, és soha nem lesz semmi bajod! :) De jobb ha elmész, mert csak az a biztos, amit orvos mond.
2014. febr. 16. 07:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szívburokgyulladás, mellhártyagyulladás, akár embólia is szóba jön. Valóban orvoshoz kéne vele fordulni.
2014. febr. 16. 08:32
 6/9 A kérdező kommentje:

4-es köszönöm:)

Utolsó embólia? :OO Kérlek ne ijesztgess, amúgy is 16 vagyok még csak :SS Meg azért több mint 1 napja?

2014. febr. 16. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Elméletileg nem kizárt, de ne aggódj, ha tényleg embólia lenne, valószínűleg már sokkal rosszabbul lennél. A szívburok, mellhártyagyulladások se túl jók ugyanakkor. Ezeken kívül még lehet mozgásszervi probléma is, de erre nem tipikus, hogy légvételkor erősebben érződne a fájdalom.

Lényeg, hogy mindenképpen orvost igényel a dolog, ha rosszabbodna, vagy pedig (ha addig nem rosszabbodik és nem múlik) holnap menj el!

2014. febr. 16. 10:18
 8/9 anonim válasza:
A fájdalmadat okozhatja az hogy mondjuk sokat ültél és a gerincedből sugárzik a fájdalom, ha ez a helyzet ajánlom hogy mozogj valamennyit és ha ettől nem múlik és esetleg holnapra sem akkor keress fel orvost.
2014. febr. 16. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ment a zöld:)

Sportolni most nem igazán akarok, mert főleg menés közben fáj.

Ha holnapra sem múlik el, akkor tényleg meglátogatom a sulidokit az egyik szünetben:)

2014. febr. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!