Mi lehetett benne? (részletek lent)
Haverom vett valakitől "füvet" amiből behívott. Neki azt mondták hogy rendes fű, de nagyon rosszul lettünk tőle. Alig volt negyed gramm maga a cucc, de a fél cigi elszívása után nagyon rosszul lettem. Régebben többször fogyasztottam füvet én is meg a haverom is, de ez egészen más volt. Ő elment segítségért, én pedig a földre feküdtem, ahol amikor meglátott valaki hogy sápadtan fekszek üres tekintettel mozdulatlanul mentőt hívott. Engem bevittek, haverom pedig tudta leplezni a rosszullétét. Mire beértünk a mentővel a klinikára kitisztultam annyira, hogy rendesen tudtam járni, még wcre is el tudtam menni. Vizeletmintát vettek, bent tartottak estére megfigyelésre. Reggel még furán éreztem magam kicsit amikor kiengedtek. A zárójelentésben ez állt:
"Rutin vizeletvizsgálat:
TRIAGE: THC pozitív, MORPH pozitív"
(a THC még a multheti gyep ami nem ürült ki belőlem)
Mit lehet tudni erről a "MORPH"-ról? Mire kell számítanunk? Mikor fog elmúlni ez a fura érzés?
KERÜLJÉTEK AZ ILYEN "VIGYÁZNI KELL..." MEG "MINEK KELLETT..."-HEZ HASONLÓ VÁLASZOKAT, KAPTUNK ELÉG FEJTÁGÍTÁST ÍGY IS!!!
Lehet, hogy csak simán 5x erősebb volt, mint amihez eddig jutottatok hozzá.
A kannabisz túladagolása esetén vérnyomás és/vagy vércukor leesése előfrodulhat, ami rosszullétet, és/vagy ájulást okozhat.
A morfinszármazék lehet hamis pozitív is, ha ettél valamit előtte 1-2 nappal, amiben volt mák, vagy vettél be olyan fájdlomcsillapítót, amire ez a teszt bejelez.
A füvet nem szokás semmivel felütni, mert olcsóbb, mint a legtöbb más anyag. Ennek ellenére elképzelhető, hogy szintetikus kannabinoiddal volt kezelve valami gyenge vacak fű, de ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
A legvalószínűbb, hogy a morfin hamis pozitív, a fű meg túl erős volt.
A fura érzést valószínűleg ki fogod pihenni néhány nap alatt. Aludj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!