Túlterheltem a csuklómat és már soha nem lesz a régi? 18/L Nem tudok már sportolni? Segítsen valaki!
Túl sokat kell dolgoznom és sajnos nem tudok munkahelyet váltani. Csak pár hónapja vagyok itt és éjszakázni is kell és rengeteget van a csuklóm terhelve, és észrevettem hogy egy púp nőtt a csuklóm tenyér felőli részén a jobboldali csont vége körül. Csak néha fáj, szóval nincs is begyulladva és ez nem is baj, CSAK...!!!
Észrevettem azt is, hogy egyre jobban kinyomja ez a púp az ütőeremet :( Az egyik orvos azt mondta hogy nincs is semmi baj, a másik azt mondta hogy reauma, az ortopéd meg azt mondta hogy ez valami folyadékburok lehet és hogy csak műtéttel lehet eltávolítani de vigyázni kell az ütőér miatt. :( Én ebbe nem akarok beletörődni, hogy tudom kideríteni akkor most ez mi is, és hogy lehet meggyógyítani műtét nélkül? Sajnos a munkatársaimnak is van hasonló, de nekik is más, pl ciszta, meg gumók, meg a csuklója másik oldalán valami púp...
Én már nem tudok bízni egyik orvosba se, mert mindenfélét mondanak.
Köszönöm a tanácsot, de nincs pénzem maszekra :(
Akkor majd én is borogatom, mert már fáslizni szoktam meg kenőcsözni de nem javít a helyzeten. De még csak 2 hete csinálom, tudom hogy idő kell mire elmúlik. :( Remélem nekem is csak ínhüvelygyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!