Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Apával orvoshoz menni?

Apával orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, kicsit beteg lettem (torkom fáj, taknyos vagyok). Eddig mindig anyával mentünk el az orvosomhoz, viszont ma apa itthon van.. Jó lenne, ha jönne velem valaki, hiszen ha sokat kell várni, akkor egyedül elég rossz, és hát elég félénk vagyok, meg ha izgulok/félek, akkor mindig bénázok:D..de apával meg olyan fura lenne elmenni.

Szerintetek inkább menjek egyedül, vagy jöjjön velem apa?

2014. febr. 12. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik lenne számodra a rosszabb? Ha ott lenne apukád, vagy ha nem menne veled senki? És akkor a szerint dönts.

Én ennyi idősen egyedül mentem orvoshoz, de engem nem zavart igazából semelyik szülőm ottléte sem. Bár nálunk is ritkább volt, ha apám jött ilyen helyre velem, de megvoltam úgy is, ha ő volt ott.

2014. febr. 12. 10:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudom..lehet inkább elmegyek egyedül. Csak attól félek, hogy rosszul adom oda a papírokat, nem hallom ha szólítanak, meg ilyenek, bár még van időm "eldönteni", 14:00-tól rendel az orvosom:)
2014. febr. 12. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el az apukáddal a rendelőbe, de magához az orvoshoz (az orvosi szobába) egyedül menj be. Így együtt várakoztok, de nem előtte fog megvizsgálni az orvos. Amúgy meg, mint személyes vélemény: 13 évesen egy fájós torokkal és taknyos orral már nem szülővel kéne orvoshoz menni, főleg úgy, hogy gondolom kiskorod óta ugyanahhoz az orvoshoz jársz, és már jól ismered.
2014. febr. 12. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Apukádnak ugyanúgy a gyereke vagy, mint Anyukádnak, és neki ugyanúgy kötelessége Veled törődni, mint Anyukádnak.
2014. febr. 12. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy elmegyek egyedül, mert apa mégsem ér rá..meg igazatok van, eltudok menni egyedül is :) Köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 12. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Elmentem egyedül..semmi baj nem lett volna, de beutaltak vérvételre, mert "sápadt", "sovány" vagyok. :( De ebből egyik sem igaz. :(
2014. febr. 12. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A 11:15-ös vagyok. Csak igaz lehet, hogy sápadt és sovány vagy. Ez látszik rajtad.
2014. febr. 12. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se kövér, se sovány..175 cm, 58 kg.

Sápadt sem vagyok, lehet hogy a betegség miatt van egy kicsit fehérebb színem, de sápadt egyáltalán nem. +mindig féltem az orvosoktól, mindig izgultam, hogy mit mondanak, ez miatt is lehetett:/

A tűktől (oltás, vérvétel...) meg általában rosszul leszek, lefehéredek (akkor tényleg sápadt vagyok) ezért félek ennyire :(

2014. febr. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!