Mitől ilyen aránytalan a testalkatom?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa alkatom van, szélsőségel arányokkal küszködöm
A felső testem, karok, mellkas, derék igen csontosak. Ennél lejjebb a csípőm már kicsit husi és a fenekem is kiemelkedik az összképből, nagy és narancsbőrös. Aztán még a combom, ami egy csöppet még nagyobb, mint kellene.
Mit tegyek,hogy harmóniába hozzam az alakom, nagyon hülyén érzem magam, nincs is így túl sok önbizalmam, kényelmetlen..
Úgy érzem magam, mint egy nagy fenekű anorexiás lány.
Segítsetek kérlek!
2014. febr. 5. 22:50
1/3 anonim válasza:
Ezt hívja úgy a népnyelv, hogy alul Vénusz, felül boszorkány...Nézz utána, biztosan volt ilyen a felmenőid között. Semmit nem tudsz ellene tenni, legfeljebb azt, hogy nagyon vigyázol a testsúlyodra.
2/3 anonim válasza:
Körte alkat vagy. Szerintem az egyik legnőiesebb alkat. Én is ilyen vagyok. Tánccal, úszással karban tudod tartani magadat, másra nincs is szükség.
3/3 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy hány férfit tudnak begerjeszteni az ilyen "husi", "összképből kiemelkedő", meg "kicsit nagyobb" idomok, nem irkálnál ilyen butaságokat. Nemsokára büszke leszel rájuk, csak egy szerető társ kell hozzá, aki -hiszed, vagy sem- pont azért fog megszólítani, mert úgy nézel ki, ahogy most leírtad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!