Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegség ez? Hogyan...

Milyen betegség ez? Hogyan lehet ebből kigyógyulni?

Figyelt kérdés
már elegem van ebből...minden percben idegeskedek valamin,nem bírok emberek közelében lenni mert rögtön ideges leszek,nem tudok beszélgetni senkivel semmiről,nem bírok az emberek szemébe nézni,állandóan félek valamitől,egyszerűen már attól is rosszul vagyok ha csak valaki rám néz.Néha erősebb vagyok és összeszedem magamat de néha tényleg nagyon a padlón vagyok és egyszerűen úgy érzem,hogy nincs kiút teljesen elveszettnek érzem magam és képtelennek tartom,hogy bármit is csináljak...

2014. febr. 5. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan hatások értek az életben hogy a lelked ilyen roggyant lett. Foglalkoznod kellene vele, segítséget kérni, elmenni szakemberhez, nyíltan beszélni a gondodról.
2014. febr. 5. 22:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez sokkal összetettebb probléma szerintem, mint hogy egy ilyen fórumon megoldást találj rá. Első lépésben keresd fel a háziorvosodat, lehet, hogy csak egyszerű enyhe depresszióról van szó. Úgy tudom, ezerarcú betegségnek is nevezik, pont azért, mert a legkülönbözőbb tüneteket produkálja, egyénenként változóan. De a szorongás az elég gyakori kísérője, ami nálad is van. Ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad az elkeseredés, mert van valami, amit ilyenkor hajlamos elfelejteni az ember: habár azt hiszed, hogy ez a probléma csak téged érint, és te vagy a legszerencsétlenebb ember a földön, de sajnos nagyon sok ember érzi magát hasonlóan, mivel úgy tudom, a depresszió (ha egyáltalán az van neked) népbetegség. És ami még nagyobb probléma, hogy az emberek inkább eltitkolják, nem keresnek segítséget, így kezeletlen marad. Pedig ez egy nagyon könnyen gyógyítható állapot, ma már korszerű gyógyszerek vannak rá, úgyhogy még nem jött el a világvége. :) De az is lehet, hogy még a depressziónál is enyhébb, egyszerű kimerültség miatti szorongásos állapotról van szó nálad. Tehát, irány a rendelő, és jobbulást! :)
2014. febr. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!