Attol lehet valami bajom hogyha meghányatom, magam?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 17:44
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogyan. A sós kávé biztonságos, csak sokáig öklendezel utána, de még mindig biztonságosabb,mintha nem ezt használod, hanem tollat.
2/5 anonim válasza:
ha azért hánytatod magad,mert valami olyat ettél,ittál esetleg beteg vagy ,akkor kifejezetten jó hatású. De ha fogyás miatt akarod magad rendszeresen hánytatni,az komoly nyelőcső,garatgyulladást,fekélyt okozhat egy idő után.
3/5 anonim válasza:
Egyszeri alkalomtól nem lesz bajod.
De rendszeresen (és ez akár néhánytól kezdve már felléphet) a nyelőcső és a garat különféle gyulladásai ahogy az előző is írta, és ezen kívül a fogaid is gyakorlatilag elrohadnak, mert a sav szétmarja a zománcot. Szerintem nem akarod te ezt.
4/5 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert néha van amikor tuleszem magamat és egyszerüen annyira szarul vagyok olyankor
2014. febr. 5. 21:13
5/5 anonim válasza:
Olyankor inkább sétálj, nagyon gyorsítja az emésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!