Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet-e a járáson javítani,...

Lehet-e a járáson javítani, szépíteni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl sokan mondják hogy messziről felismernek a járásom miatt. Billegek, "béna" a járásom stb. Én magam is érzem hogy valami nem gond, nincs fájdalom semmi ilyesmi, csak "nem szép". Az mindegy hogy milyen cipő van rajtam, új vagy használt, mégse az igazi egyik se. Valami cipő betét kellene akkor vagy van valami "gyógytorna"? Dokinak mégis mit mondjak, mit tudnak ők csinálni?

2014. febr. 2. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Én elég donga lábbal születtem, sokat tornáztatták, de idővel mindig az volt kényelmes, ha befele tartottam a lábfejem. Jártam anno jazzbalettre, és mivel állandóan kifele kellett tartani a lábat, átálltam rá. Mikor abbahagytam, azóta járok kb egyenesen. A lényeg, hogy lehet változtatni rajta! Valószínűleg a tartásod sem jó, illetve, ha nincs amúgy semmi elváltozás, a belső tartással is foglalkoznék kicsit.
2014. febr. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!