Mi okozhatja a térdfájásomat?
3 napja szörnyen fáj a bal térdem, néha alig tudom megmozdítani. Napközben annyira nem vészes, néha belenyilal a fájdalom, ki lehet bírni. Éjjel viszont annyira borzalmas, hogy nem tudok tőle aludni, nem tudok hogyan feküdni, hogy ne fájjon.
Nincs se bedagadva, nem érzem forrónak, nem piros, nincs rajta zúzódás, gyakorlatilag semmi külső jele nincs a problémámnak. Max annyi, hogy 2 hete beütöttem, utána volt egy kis lila folt, ami már el is tűnt, és nem is fájt. Nem hinném, hogy köze lenne hozzá.
Valakinek valami ötlete?
Sokkal okosabb nem lettem, ugyanis az orvos azt mondta, hogy semmi baja nincs. Csináltak röntgent de semmit nem mutatott. Pihentessem meg polcoljam fel, meg fáslizzam... pont ezt csináltam eddig és ezektől még jobban fájt.
Illetve menjek vissza egy hét múlva ha nem múlik el a fájdalom... ezek után kérdezem én, hogy MINEK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!