Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fontos,segíts!

Nagyon fontos,segíts!

Figyelt kérdés
Péntek este elhívtak haverjaim bulizni, soha nem drogoztam előtte, adtak speedet, szívtam én is belőle, az a bajom hogy azóta nem aludtam! És nem tudok lenyugodni 2 napja! Nem érzem magam fáradtnak de péntek este óta nagyon ver a szívem. Hogy lehet lejönni erről a sza-ról???????????????????????
2009. dec. 6. 09:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Leállhat a szívem?
2009. dec. 6. 09:53
 2/10 anonim válasza:
100%

Nyugodj le testvér!!!:)

Nem lesz semmi gáz, lényeg, hogy egyél és igyál rengeteg folyadékot és lehetőleg ne csinálj olyan dolgokat ami kimerítő lehet fizikailag... Hamarosan elmúlik a hatás...

22/F

2009. dec. 6. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálok..! :D

És igen, a drogok halálosak, DE ez adagtól, fajtától és használati gyakoriságtól is függ. Remélem azért, hogy nem lesz komolyabb bajod tőle, és tanulsz az esetből..

2009. dec. 6. 09:59
 4/10 anonim válasza:
66%

Nem értem, hogy egyesek miért nem a kérdésre válaszolnak...

Miért kell baszogatni a tagot ha egyszer kérdez valamit magyarul segítséget vár???

Nyilván tanulni fog az esetből.

Ahogy föntebb írtam, igyál rengeteg folyadékot és egyél és pihenj!

Szerintem ne nagyon használj többet ilyet mert úgy látszik a szived nem bírja. MEg egyébként se na...:D Csak, hogy mások akarata meglegyen.:D:D

2009. dec. 6. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Speed hatása a gyorsítás,rengeteeget mozogsz,nem vagy álmos se éhes se szomjas..És abban hallhatsz meg ha nem iszol,kiszáradsz.Szóval rengeteeg igyál,a hatása meg el fog múlni,után kialszod magad. Szíved azért ver gyorsbban,mert gyorsító,emeli a vérnyomást,hogy jobban pörögj.Ahogykimegy a szevezetedből,a szíved se fog ekkora munkát csinálni,lelassul,vissza a normális vérnyomáshoz.Szóval nyugi,smemi gáz,ez csak egy átmeneti állapot ;) Amúgy ugyana úgy gyorsabba ver a szív a kávétól,energiaitaloktól,amiben koffein van,csnem oyan szinten mint a Speedtől :)

Na "jobbulást" próbálj pihizni,igyál sokat és semmi baj nem lesz :)

18/L

2009. dec. 6. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Adjatok neki okosan tanácsokat, hogy pihenjen meg nyugodjon le...

A speednek pontosan ez a lényege, hogy a használóját nem engedi megnyugodni...

Viszont nemsokára tényleg elmúlik a hatása, és szépen ki fogsz dőlni a fáradságtól!!! Kialszod magad és mintha mi sem történt volna...Elég megterhelő hatása van a szívre nézve, de ha nincs szívritmuszavarod nem lesz gond.

És legközelebb csak akkor használj drogot, ha Te is akarod és tisztában vagy a következményivel, de a legjobb lenne, ha nem tennéd, és a "barátaidat" elfelejtenéd egy életre, mielőtt újra belerángatnak valami idétlenségbe!!!

2009. dec. 6. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Sokat igyál--ne alkoholt---sokat feküdj---és gondold át, hogy ezt szeretnéd-e, ha igen akkor próbáld újra, ha nem akkor NE ...remélem TE DÖNTESZ és NEM MÁSOK HELYETTED!..meg nem a többiek miatt....a drogokból NINCS VISSZAÚT!
2009. dec. 6. 22:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Túléltem, köszönöm a bíztatásokat, soha többet nem szívok semmit... köszi sziasztok.
2009. dec. 7. 16:21
 9/10 anonim válasza:
Aki parázik, az ne használjon fehéret!
2010. jan. 18. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
hát ez igy van,de hu most már jönnék le róla...
2010. márc. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!