Fáj a karom. Mitől lehet és mivel kezeljem?
Hétfő éjjel arra keltem, hogy a jobb karom felső része és a vállam iszonyatosan fáj. Reggelre enyhült a fájdalom, de a karomban lévő feszültség mintha megmaradt volna. Ha nyugalmi állapotba tartom (fekszek vagy csak lógatom), akkor szinte egyáltalán nem fáj, ha felemelem a karom, akkor olyan, mintha nehéz lenne, mintha emelnék valamit. Néhány pozícióba, ha forgatom a karom akkor leginkább a felkarom hátsó része fáj, mintha húzódnának az izmok. Kicsit érzem a vállamon és a lapockámon is.
Mi lehet az oka? Elfeküdtem ilyen durván a karom? Mivel kezeljem? Meleg vagy hideg vizes borogatás esetleg? Gondolom a pihentetés sem árt. Holnap amúgy megyek dokihoz más dolog miatt, megmutatom neki a karom. Az lehetséges, hogy ilyen lassan gyógyul meg az izom? Vagy azért lassú a gyógyulás, mert nem pihentetem egész nap?
Szerintem csak elaludtad, én a múltkor a nyakam aludtam el és két hétig fájt, pedig annyira durvának azért nem éreztem.
Ha van otthon jégzselé, akkor azzal kenegesd, vagy voltaren géllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!