Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki gyorsan segitene nekem?

Valaki gyorsan segitene nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon de nagyon gyorsan el szeretném tüntetni a pattanásokat, valamit ajánlanátok légyszives? pl: házi praktika

és esetle olyat ha most felkenném az arcomra, reggelre ha nem is mind, de legalább egy pár elmúlna?

Kérleek, iszanyat fontos lenne ez nekem ...

2014. jan. 28. 21:08
 1/2 anonim válasza:

Szia!:)

A legegyszerűbb: kend be estére a pattanásokat fogkrémmel(mentolos jó, gél típusúak nem mindig szoktak hatni, akkor érzed, hogy jó, ha frissíti az arcod)

Valamint még kipróbálhatod: összekeversz szódabikarbónát, kis facsart citromlevet és fogkrémet, majd ezt kened fel. Reggelere kiszárítja a pattanásaid és nem lesz piros a helye sem.

CSAK A PATIKRA KEND FEL!:)

2014. jan. 28. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:

uuhh nagyon köszönöm, egyébként fogkrémmel szoktam de az nekem nagyon égeti a bőrömet, és reggelre tiszta vörös a pattanás is meg az arcom is :)

de a szódabikarbónássat kipróbállom... :) köszönöm még 1x is.. :)

2014. jan. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!