Nagyon gyorsan dobog a szívem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szinte mindentől bepörög a szívem egy kis takarítástól is
Ha orvoshoz kell mennem akkor is majd kiugrik,olyankor ki is pirulok,melegem van.Van hogy semmit nem csinálok csak fekszek nézem a tv-t és akkor is majd kiugrik,volt hogy aludni nem bírtam tőle.Ha ismeretlenek közé kell mennem akkor is minden bajom van.Sok orvosnál voltam már és mindegyik azt mondja semmi bajom,pedig szerintem ez nem normális.Ti mit gondoltok?Más is van ilyen helyzetben?Én már nagyon utálom ezt,évről évre csak roszabb lesz.Lehet ez esetleg pánikbetegség?
2014. jan. 28. 17:17
1/6 anonim válasza:
Lehet ideg alapon is, de ajánlanék neked egy szív irányában történő kivizsgálást. Nekem is hasonló tüneteim voltak, és szív ultrahangon derült ki, hogy volt egy szívizom gyulladásom régebben.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van... De én még elég fiatal vagyok, az a szerencsém. De mi lesz a későbbiekben? Alap 150-es pulzusszámmal amikor nyugodt vagyok, 130 alá sose megy le, és nem kávézom, nem hajtom túl magam. Nekem írtak fel gyógyszert, de nem szedem, mert nem akarom. Vagyis azt akarom, hogy jobban vizsgáljanak ki. Azt akarom megtudni hogy mi lehet az oka, mert olyan nincs, hogy nincs. Most megyek EKG-ra, stb... Pánikbetegség? Nem hiszem... Ha nyugodt vagy akkor meg miért dobogna annyira? Nekem is mondta az egyik orvos, hogy valami pszichés oka lehet, de szerintem hülyeség.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy amikor nyugodt vagyok miért pörög,de Pedig úgy van.szív ultrahangon meg már voltam,nem találtak semmit.
2014. jan. 28. 17:41
4/6 anonim válasza:
Okozhatja a szívbillentyűk rendellenessége,ami kialakulhat úgy ahogy már írta valaki, szívizomgyulladás miatt is,de lehet veleszületett rendellenesség is. A sok orvos között akiknél voltál,volt kardiológus is? Csináltak szív UH-t, 24 órás EKG-t,terheléses EKG-t? Pajzsmirigy betegség irányába vizsgáltak?
5/6 A kérdező kommentje:
Volt szív ultrahang.2x volt fel rakva 24 órás EKG vérnyomásmérő.Vér vizsgálaton is voltam.
2014. jan. 28. 17:54
6/6 anonim válasza:
Létezik olyan,hogy nem tudják megállapítani egy betegség okát. De ez még nem ok arra,hogy ne szedd a gyógyszert! Egyszerűen kell,mert pl. a te esetedben nem csak kellemetlen érzést okoz a magas pulzusszám,ritmuszavar,de oka lehet egy pitvarfibrillációnak,rosszabb esetben kamrafibrillációnak,hosszú távon pedig a szív korai "kifáradását",szívelégtelenséget okoz. Azt ajánlom szedd a gyógyszert! Amúgy nekem is van ilyen betegségem 20 éve és én is szedek gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!