Biorezonancia/íriszvizsgálat/3d-s testszkenner?
Nem feltétlen; mivel pont, hogy véleményekre vagyok kíváncsi, plusz ezek is gyógymódok bár tény h mo-n még csak a biorezonancia kezd terjedni szélesebb körben.
Egyébként meg fontos volt hozzászólni ha egyszer érdemi választ nem adsz?
Ha ide raktam annak nyilván oka van, mondjuk, hogy nem akarok 'varázslás' kategóriába átmenni, de ezeket még akár működő dolgoknak is tarthatok, de mivel sok infóm nincs ezért írok ide!
"nem akarok 'varázslás' kategóriába átmenni, de ezeket még akár működő dolgoknak is tarthatok, de mivel sok infóm nincs ezért írok ide"
Rengeteg megbízható, valódi tudományos cikket lehet találni ezekről az interneten, megtalálhatók szaklapok sok nyelven.
Ha nem akarsz átmenni varázslás kategóriába, akkor nem a gyakorira kellene írni, hanem megbízható forrásokat felkutatva utánajárni a témának.
A gyakorin véleményeket lehet kérni a szaklapokban infót szerezni. Én még mindig az előbbire vagyok kíváncsi - ahogy azt a kérdésben írtam is!!
Az elveket el lehet olvasni, hogy mi hogy működik de ha már itt tartunk azt is írhatja olyan akinek ez a saját módszere, tehát el akarja adni azt.
De örülök, h mindenki ide jár értetlenkedni - bár lehet h az egyes és a négyes ua. a személy- de szerintem lehet ennél értelmesebb hobbit is találni, mint h gyakorin belekötni emberekbe..
Én ellenkezőjéről vagyok meggyőződve. A testszkenner abból áll, hogy hőkamerával csinálnak képeket. Csak megközelítő diagnózis lehet az eredménye. A biorezonancia mg valami hasonló hókuszpókusz mint a angyal vagy démon.
Az íriszdiagnosztika az viszont biztos. De itt sem mindegy hogy ki csinálja. Ma már minden utcában van egy diagnoszta aki azt állítja magáról, hogy tanulta, és erről valami diplomafélét is képes lebegtetni. Az íriszt Ormos Ferenc térképezte fel a hatvanas - hetvenes években. Még fizetett is érte, ha valaki konkrét betegséggel utazott el hozzá. Találmányára a Magyar egészségügy nem volt vevő, ezért kiment a ferdeszeműekhez, ott kitanított orvosokat, akikel hazajött, és egy intézetet üzemeltetet amit most a leánya vezet. Fizetős de a legolcsóbb diagnosztika, ha az utiköltséget nem számítom. A ferdeszemű megmodja a frankót! Ezt mindenkinek merem ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!