Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vizipipának vannak olyan...

A vizipipának vannak olyan hatásai mint a cigarettának?

Figyelt kérdés

Elkezdtem vizipipázni és ezért szeretném megtudni hogy vannak-e káros mellékhatásai úgy mint a cigarettának.

Cigarettázni nem cigarettázok nem is fogok

2009. dec. 5. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak káros hatásai, értelemszerűen a kátrányt kihagyod, ami a cigi papírjában van.
2009. dec. 5. 10:48
 2/4 anonim válasza:
Csak annyit mondok: sokkal jobb, mint a cigaretta.
2009. dec. 5. 12:18
 3/4 anonim válasza:

nem jobb mint a cigi... más miatt káros.

mivel párát szívsz fel a tüdődbe. a pára = víz, a vízre pedig NEM a TÜDŐ van "szakosodva" hanem a KOPOLTYÚ... szerintem ezen érdemes elgondolkodni.

példa: Az esőerdőben élő emberek átlagban 15-20 évvel kevesebbet élnek, mint európai táraik.

bár évente egy 1-2 alkalom belefér ^^

2009. dec. 5. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:

arra nem gondolsz kedves előttem szóló, hogy a tüdőben van némi nedvesség? ugyanis az sem lehet csont száraz, mert akkor folyton köhögnénk (logikus gondolkodás szerint)

amúgy a vízipipa nem káros, ha nem napi szinten használod :) minden hónapban egyszer összejöttök haverokkal szívni akkor semmi bajod nem lesz tőle.

2010. szept. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!