Azt tudtátok, hogy a malackór elleni oltás összetevői ->28!<- évre le van titkosítva?
Minél többen oltatják magukat annál elvetemültebb és szánalmasabb hazugságokat találnak ki az oltásellenesek, komolyan ezen már csak röhögni lehet... :D
De sajnos sírni kell, amikor a h1n1-ben meghalt 24 éves makk egészséges srác apja sírva mondja a rádióban, hogy a fia beoltatta volna magát de az ilyen velejéig romlott emberek, mint ti lebeszélték róla... én nem is tudom, hogy tudtok aludni, szörnyetegek!
Amúgy az oltás tartalma ott van a betegtájékoztatóban, könyörgöm legalább egy kicsit meggyőző, nehezen lenyomozható hazugságot találjatok ki, mert ez már egész egyszerűen S.Z.Á.N.A.L.M.A.S...
Igen már 2 millió ember oltatta be magát (helyesebben még csak 2 millió), de egyikünk sem változott mutáns zombivá.
És ezt nagyon nehéz elfogadni az oltásellenzőknek.
Hát peedig ahogy elnézem a válaszokat, elég agresszívek az oltottak. Csak nem az oltástól? :D
Komolyra fordítva a szót. Miért kell aláírni az orvosnál, hogy vállaljátok az oltás következményeit?
Eddig is minden évben volt szezonális influenza oltás, ami ugyanazzal az eljárással készül, mint a H1N1 elleni. A szezonális oltástól sem lett senki beteg.
De megnyugtatok mindenkit, ugyanaz a cirkusz megy minden országban, nem csak itt. És ugyanabból az okból, politikai indíttatásból. Sok külföldi szájtot olvastam át, és mindenhol előkerül a kormány-összeesküvés. Az emberek halálfélelmét könnyű kijátszani úgy, hogy azt egy bizonyos csoport ellen fordítsák, ez az egyik legősibb trükk A Könyvben.
Végül az emberek már semmiben sem hisznek, összezavarodnak, és bekövetkezik az, ami bekövetkezett: a sok kismama nem oltatta magát, mert beadták nekik, hogy ez az influenza is ártalmatlan, hogy majd kibekkelik az egészet 60000 mg C-vitaminnal, és hogy a gyógyszergyárak csak a pénzüket akarják.
Aztán mégiscsak elkezdtek meghalogatni...
Szerintem egy édesanyának, aki elvesztette a kisbabáját, és most élet és halál között lebeg, sovány vigaszt nyújt az, hogy biztos csak kormánycselszövés az egész...
22:42 azért, mert az adott orvos vagy tájékozatlan, vagy oltásellenes.
Amelyik orvos egy kicsit tájékozódik az tudja jól, hogy az oltás beadásából eredő problémákért ő a felelős, az oltás anyagából eredőkért a gyártó, ezt elmondták az orvosoknak szóló fejtágításon is.
Ha ezzel tisztában van és mégis aláirat, akkor szimplán félelmet akar kelteni.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:57
az offshore cégtől túl nagy felelősséget nem várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!