Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem?

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
3 éve depressziós vagyok, múlthéten begyógyszereztem magam de a tesómon és a barátaimon kívül senki nem tudta meg. Van rá okom hogy az legyek, de mostanában az tűnt fel, hogy van amikor ok nélkül üresnek és értelmetlennek látom az életemet, úgy érzem nincs értelme reggelenként felkelnem és végigcsinálnom egy napot. egyik percben jókedvem van és szeretem magamat aztán hirtelen az ellenkezője és ez váltakozik. néha úgy jó kedvem van és életvidám vagyok hogy semmi okom rá és néha meg tudnék halni pedig semmi okom rá. sajnos vannak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim nem is egyszer próbáltam már de igazából eddig nem gondoltam komolyan, csak azért hogy felhívjam a figyelmet magamra. de most ott tartok hogy ha megteszem akkor biztosra fogok menni és nem azért tenném hogy figyeljenek rám, hanem mert meg akarok szabadulni az életemtől :'( nem szeretném leírni az egész élet történetemet, de sajnos elég sok dolog váltotta ki ezt belőlem. normális életet élek, vannak barátaim, járok bulizni, kívülről egy normális embernek tűnök stb. de túl sok sérelem ért és sajnos gyűlölöm azt az embert aki vagyok.

2014. jan. 27. 13:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!