Béres csepp felbontás után?
Figyelt kérdés
Szeretnék szedni Béres cseppet és van is itthon nekem egy üveggel, plusz van hozzá c-vitamin is. Szóval a szavatossága szerint 2015-ig jó, de utána olvastam és felbontás után 3 hónappal már nem lehet alkalmazni. Fel van bontva, talán egyszer bevettem belőle és azóta ott állt. mit javasoltok? Szedjem nyugodtan vagy már ne?2014. jan. 25. 15:04
1/1 anonim válasza:
Béres csepp szerintem nem egy komoly gyógyszer, ha azt annak lehet nevezni. Semmi bajod nem lesz tőle. Sok gyártó azért írja rá, hogy dobd ki vegyél új csomagolásút, drágábban. Gyógyszereket nem egyszer át is címkézik egy bevizsgálás után.
Én max ételnél/italnál fogadom meg ezt a felbontásos dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!