Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A helyi kórház széfjébe, ha...

A helyi kórház széfjébe, ha berakom a műtétem költségét (hat jegyű szám), nem fog eltűnni? Távozás előtt kell fizetni, rokonaim nincsenek.

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan nem lehet megbeszélni, hogy előre fizesd ki?
2009. dec. 4. 14:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A zárójelentés kiadásakor számláznak :(
2009. dec. 4. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van addig még pár napod, akkor tedd bankszámlára. Majd kiveszed ha aktuális lesz, esetleg átutalással kifizeted a szolgáltatást. Ennyi kp-t még otthon se biztonságos tartani, nem hogy egy kórház széfjében. Ennyi pénz egy átlag nővér vagy ápoló több havi fizetése is lehet és alkalom szüli a tolvajt. PErsze nem azt akarom mondani hogy az egészségügyi dolgozók lopnának. félreértés ne essék :) Mindenhol vannak simlis arcok.. Helyezd el bankszámlán, ott biztos hogy meglesz :) Jobbulást :)
2009. dec. 4. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Még a széfben sem bízol? Én hat számjegyűt tartottam simán a fiókban! Azért örülök, hogy nem kélt lába!Kellemes csalódás volt, h olyan környezetben nem lopták el.
2009. dec. 4. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A hatszámjegy az százezres nagyságrend, nem milliós.

Ennyiért senki sem kockáztatná a megélhetését a dolgozók közül (az persze más kérdés, hogy egyes indomagyarok még a kilincset is ellopják...)

A széfbe biztos helye van, de a biztonság kedvéért kéne valami papírt csinálni, amin szerepel az összeg, és az, hogy betetted az ottani széfbe megőrzésre, hogy legyen valami bizonyíték, ha lába kelne.

2009. dec. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!