Eddig túl kevés folyadékot ittam,18 éves vagyok, a bőröm fura, az arcom is tiszta száraz, szerintetek még van visszaút?
Persze, amint feltöltődsz jobb lesz a helyzet.
Csinálj egy nagy test és arcradírozást, amikor már feltöltődtél. Ez leviszi az élettelen hámsejteket.
Én úgy szoktam / néha mikor az eszembe jut/, hogy egy kis tálkába teszek 3 evőkanál barna cukrot, egy evőkanál tengeri sót. Ezt elkeverem oliva olajjal, hogy olyan sűrű kenőcsös forma legyen. Szoktam hozzátenni 2-3 csepp teafaolajat / nem többet! egyszer megszaladt vagy 7 csepp is került bele, rosszul lettem, ájulás kerülgetett a zuhany alatt/. Először egy langyos tusolás, majd ezzel átmasszírozom magam nyaktól lefelé és lemosom. Az arcomra egy evőkanál tengeri sót kevertem ki mézzel sűrűre és azzal szedtem le ezeket a matt elhalt hámló sejteket. A zuhanytálcát vagy kádat utána ki kell súrolni,mert az olajtól csúszik.
Ez átmenetileg jó és ha iszol rendesen akkor szépen feltelődnek folyadékkal a sejtjeid és rendben lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!