Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eddig túl kevés folyadékot...

Eddig túl kevés folyadékot ittam,18 éves vagyok, a bőröm fura, az arcom is tiszta száraz, szerintetek még van visszaút?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Igyál legalább 2 litert naponta.
2014. jan. 25. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 23, eddig jó, ha egy átlagos napon napi 3 dl folyadékot megittam egy nap (én még levest sem eszek), 1 hónapja figyelek oda, hogy meglegyen a napi min. 1,5 liter, szóval hajrá.:-D
2014. jan. 25. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, amint feltöltődsz jobb lesz a helyzet.

Csinálj egy nagy test és arcradírozást, amikor már feltöltődtél. Ez leviszi az élettelen hámsejteket.

Én úgy szoktam / néha mikor az eszembe jut/, hogy egy kis tálkába teszek 3 evőkanál barna cukrot, egy evőkanál tengeri sót. Ezt elkeverem oliva olajjal, hogy olyan sűrű kenőcsös forma legyen. Szoktam hozzátenni 2-3 csepp teafaolajat / nem többet! egyszer megszaladt vagy 7 csepp is került bele, rosszul lettem, ájulás kerülgetett a zuhany alatt/. Először egy langyos tusolás, majd ezzel átmasszírozom magam nyaktól lefelé és lemosom. Az arcomra egy evőkanál tengeri sót kevertem ki mézzel sűrűre és azzal szedtem le ezeket a matt elhalt hámló sejteket. A zuhanytálcát vagy kádat utána ki kell súrolni,mert az olajtól csúszik.

Ez átmenetileg jó és ha iszol rendesen akkor szépen feltelődnek folyadékkal a sejtjeid és rendben lesz minden.

2014. jan. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!