Mi a véleményetek az elektromágneses talpmasszírozó gépről? Lehet-e valamilyen hatása? Van-e valakinek tapasztalata?
Izületi problémákra használt-e?
Konkrétan az Elektro Medi Stim készülék a téma, de bármilyen hasonló, ugyanilyen elmélettel magyarázott készülék hatása is érdekel.
Miért használna?
Miért nem használna?
Apukám fülébe bogarat ültettek és szeretném feltárni a témát előtte, hogy ne dobja ki feleslegesen a pénzt.
A segítséget előre is nagyon köszönöm!
Én 2 éve használom az Elektro Medi Stim készüléket. Azért vásároltam meg , mert egyrész Orvostechnikai eszköz , amit nem adnak meg minden gagyi termékre , másrészt azért mert amikor kipróbáltam azonnal meggyőzött!
Nem bántam meg , sőt azóta nincsenek izületi fájdalmaim, könnyebben mozgok és frissebbnek érzem magam(:
Én hálás vagyok a döntésemért , igaz nem a legolcsobb termékek közé tartozik de olcsobb mint az orvos zsebébe dugdozni az 10 ezreseket majd gyógyszert szedni!
Azért használ mert mágnesessen stimulálja az idegrendszerünket és egy öngyógyító mechanizmust elindítva "meggyógyít"
A fűlzúgásra nem biztos , hogy használ....
Nekem bevállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!