Mennyi idő alatt gyógyul meg a bokarándulás?
Már egy hete rándult meg a bokám. Orvoshoz nem mentem el, mivel a fájdalom egy 10 perc alatt elmúlt, viszont estére jól bedagadt. Csak akkor fáj, ha egy adott irányba térítem ki a lábfejem.
Pontosabban a jobb bokám jobb oldala rándult meg úgy, hogy a cipőm jobb oldali része szolgálta a cipőtalpat és ugrásból érkeztem rá teljes testsúlyommal. Éreztem és hallottam is, hogy pattan valami.
Mit gondoltok mi történhetett vele? Érdemes elmenni orvoshoz vele? És érdemes neki elárulni, hogy már 1 hete történt? Mert ha elmondom akkor lehet rávágja majd, hogy akkor kellett volna jönni...
a férjem elment májusban, azt mondták húzódás, nem röntgeneztek. Kiderült hogy szakadás volt, szalag, s most műtötték harmadszor.Nem lesz már olyan a keze.
Mindenképp mondani kell, hogy egy hete történt. Ő is ebből tudja, hogy komolyabb a baj.
Ha azt mondanád friss, hazaküldene, hoyg borogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!