Ugye az epét is leszívják? 18+
Gyomortükrözésen leszívják az epét? Mert nagyon epepanaszos tudok lenni és a vizsgálatnál annyit írtak, hogy csak öklendezés és nyálcsorgás lehet, a gyomornedvet leszívják.
Néztem videót is erről a tükrözésről és a felvételeken valakinek ilyen zöld lötty (gondolom epe) jelent meg hirtelen a gyomrában. Ismerős állítólag öklendezésnél az epét is bukta ki. Ilyen ugye nem fordulhat elő. Nektek,, hogy volt?
Egy kiragadott mondat egy orvosi oldalról : " Az epe több összetevőből áll, ezek a koleszterin, az epesavak sói, a bilirubin és a víz. Ha az epehólyag nem tud megfelelőképp kiürülni, vagy a koleszterin, az epesavak vagy a bilirubin túlságosan felszaporodik az epében, kialakulhatnak az epekövek."
Tehát a Gilbert-kór + a túlzásba vitt koleszterin igenis okozhatja. Tényleg reggelire és ebédre is sonkát, tojást ettem, szinte minden nap.
A sonkában és a tojásban nincsen sok koleszterin (a salátához képest persez igen), egy hús - zsírevő élőlényben a zsiradék fogyasztástól nem szaporodik fel a szervezetben a koleszterin.
Illetve pont a zsírfogyasztás miatt, az epehólyag (és az epével együtt a fölös koleszterin is) kiürül. Ezért nem jó a zsírszegény táplálkozás, mert nem ürül kellőképpen az epe, de koleszterin akkor is lesz a szervezetben, az epében.. de nem ürül ki, csak sűrűsödik (ez az epehólyag szerepe, ott sűrűsödik az epe)
Kérdező, neked nem epegondod van elsődlegesen, hanem szövegértés vagy kommunikációs gondod, vagy valami ezekhez kapcsolódó dolog nagyon elcsúszott benned.
Tengerparton rákot: legfeljebb tarisznyarákot, ami jó kaja. A napsütéses tengerparton akkora sugárzás éri a testünket, hogy a képződő d-vitamin mellett minimalizálódik a rákbetegségek kialakulása.
De egy jó ch-dús mekis kaja mellett a magas inzulinszint okán már nőne.
Továbbá kérlek, értelmezd újra miket írtam (41%-os válaszoló) és ha valamivel nem értesz egyet, akkor emeld ki esetleg, mert egyébként minden sorom pontos és fontos volt..
Mit tükröztem? Mi az, hogy tükröztem, nincs is ilyen kifejezés. Gyomortükrözés? Miről beszélsz?
És mi az, hogy "41eske" ? Becézzük már egymást?
Adok egy kést, van nekem bőven, szép nagy is meg kisebb is, jó élesek, és akkor segítek fenyegetés ötletet adni, mert ez a "Kár itt szórakozni mert csak az aranyodat rontod" duma gondolom hirtelen nem vetted észre, de nagyon rossz. Nagyon nagyon.. nincs benne semmi nyomasztó.. halál nem érdekel a százalékom, remélem elég jól kifejeztem.
Kaptál választot a kérdésedre? Elég jól körülírtuk már a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!