Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A májfoltnak változhat a színe?

A májfoltnak változhat a színe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik napról a másikra lett egy szabálytalan alakú, barna színű foltom,a szélei nem élesen határolódnak, kb 4,5cm. Azt hittem, hogy májfolt.

Az érdekesség az az, hogy egy piros pötty lett a közepén, ami átment sötétbarnába, aztán amikor épphogy elmúlt, megjelent egy kb 2cm-es pirosas-barnás csík is a májfoltban.

Változhat így egy májfolt?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 22. 21:49
 1/5 anonim válasza:
100%
Semmi esetre sem szeretnélek rémítgetni, de jobb félni, mint megijedni. Sokat olvastam mostanában az anyajegyekről, ami változik, nagy, bevérzés van rajta, szabálytalan körvonalú, az lehet, hogy rosszindulatú anyajegy (nem jut eszembe a másik elnevezése). Inkább menj minnél hamarabb bőrgyógyászhoz! Remélem semmi ilyesmiről nincs szó nálad. Minden jót!
2014. jan. 22. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Nem akartam dokihoz menni rögtön, mert nem akartam hogy hipohondernek tartson. Gondoltam várok egy ideig, megnézem hogyan is alakul.

2014. jan. 22. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig a bőrgyógyász a legjobb megoldás. Biztosat csak ő mondhat.
2014. jan. 23. 06:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Így néz ki.. aggódjak?

[link]

2014. jan. 24. 01:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne itt mutasd meg fényképen, hanem élőben bőrgyógyásznak, mert biztosat csak ő tud mondani.
2014. jan. 24. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!