Véletlenül lenyeltem a rágóm, de ma ultrahangvizsgálatom lesz. Szólni fognak érte?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit vicces, de rágóztam (kettőt kapok be egyszerre), és véletlenül lenyeltem. 15 órakor lesz egy ultrahangom. Hasi (nőgyógyászati) ultrahang lesz.
Látni fogják? Szólni fognak érte?
2014. jan. 22. 11:27
1/5 anonim válasza:
:D ... dehogy fogják .A rágó lenyeléstől semmi bajod nem lesz +a nőgyógyászati ultrahangon méhet ,petefészkeket stb vizsgálják .Nem fogják látni azt a bizonyos rágógumit ;-) !
2/5 anonim válasza:
Hogy szólnának? A béltartalom nem érdekel senkit, főleg nem a nőgyógyászaton. Amúgy sem látnák, hogy az egy rágó, nem pedig egy kenyérgalacsin.
3/5 anonim válasza:
a rágógumi a gyomrodba kerül ott majd lebomlik,de nőgyógyászati ultrahangnál nem a gyomrod és annak tartalmát fogják nézni!
4/5 anonim válasza:
Nem, nem is fogják látni, mivel nem a gyomrodat hanem a méhedet fogják nézni!
5/5 anonim válasza:
Nőgyógyászati ultrahangon a méhed nézik, meg a petefészked, petevezetékeid, és nem a gyomrod meg a beleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!