Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanásokra házilag valami,...

Pattanásokra házilag valami, ami esetleg használ is?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Arcvízzel, alkoholos oldattal való letörlés a külső fertőződés mérséklésére. A belső eredetű okok között a fűszeres ételeket szokás említeni és a rendszeres bélműködés fontosságát emelik ki.
2014. jan. 20. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Élesztőt keverd ki tejbe úgy hogy egy sűrű massza legyen.Kend az arcodra mint egy maszkot.Megszárad mosd le.Láthatö lesz a külömbség
2014. jan. 20. 20:38
 3/3 anonim válasza:

Nekem van pár módszerem ami bevált.

1. Vizezd be az arcod fõleg a pattanásaidnál és tegyél rájuk jó vastagon sebhintõport. Ennek ilyen mészszerû anyagnak kéne lennije. Akár rajta is hagyhatod, mert ha kiszárad úgyis lejön. Ha mélyedés szerû a pattanás az se baj ha marad benne hintõpor, tudom, hogy az elvileg eltömíti, de nekem bevált, kiszárítja és halványítja a pattanást, és ha egy párszor megcsinálod egyszer csak maga a pattanás is lejön.

2. Tegyél egy jó nagy tálba meleg vizet. Szívj egy jó nagy levegõt és tedd bele az arcod a vízbe. Tartsd benne amíg bírod. Ne nézz rögtön utána tükörbe mert ijesztõen vörös a fejed. Olyasmi hatása van mint a gõzölésnek csak szerintem jobb.

3. Aztán vannak még ilyenek, hogy kenj az arcodra joghurtot/mézet és várd amíg megszárad, ezek is marha jók de inkább szépítik a bõrt.

Remélem segítettem.

2014. febr. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!