Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki, hogy szívná a füves...

Titán1234 kérdése:

Ki, hogy szívná a füves cigit, úgy értem ha legális lenne mármint milyen időközönként naponta hetente? A haverokkal? Kizárólag buliban vagy csak alkalmanként nagyon ritkán?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 12:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:D azt mondják egy pár után élvezed csak
2014. jan. 19. 20:53
 12/22 anonim válasza:
Na jó, írtam hogy depressziós lettem tőle,meg azt is, hogy nem szívnék. De a javaslatom: ha meg tudod állni, hogy csak hétvégenként szívod, addog jó. Nekem az egyik legjobb haverom viszont annyira rákattant, hogy minden napot azzal kezdett, egész nap szívta főiskola mellett. 6 -8 évig. Aztán mikor dolgozni kellett, kénytelen volt abbahagyni, mrt becuccozva mégse mehetett dolgozni. Először rehabon vol, majd 1 évig mág rivotril szedett nagy dózisokban és kínszenvedéseket állt ki. Kevesen vannak, akik meg tudják állni, hogy egy idő után ne kattanjanak rá. Aztán meg rájönnek, hogy hülyeséget csináltak. Hét közben ne szívd. Da már hét közben is kell, akkor szarban vagy és rögtön le kell állnod.hiányzik
2014. jan. 19. 23:13
 13/22 A kérdező kommentje:
köszi és szerintem is meg kell állni hogy ne dobjuk fel hétköznapjainkat így véleményem szerint legyen "ünnepnap" a szívás
2014. jan. 20. 17:11
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
erre nem lehet rákattani...ha mégis akkor a barátodnak nagyon gyenge lelki ereje lehet,egyébként a fű nem egy ördögi dolog.
2014. jan. 21. 16:14
 15/22 A kérdező kommentje:
hát :/ én nagyon sok embert láttam rá kattanni de általában nem éltek "normális" körülmények között, hogy fű nem ördögi dolog én is így gondolom ki is akartam próbálni de hogy ilyet hallottam hogy naponta szívják így el rettentem tőle már nem vonz annyira félek hogy nem bírnám betartani hogy csak pl hétvégente havonta mert félek hogy szép lassan "rászoknék"
2014. jan. 21. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem hogyha csak élvezeti cikként tekintesz rá,és nem arra használod hogy valamiféle "űrt" tölts ki az életedben,akkor semmi gond nincs vele,hétvégente haverokkal bőven belefér,amúgy ne másokból indulj ki,hanem tedd fel a kérdést hogy bizol -e annyira önmagadban hogy csak alkalmanként használd.
2014. jan. 21. 19:33
 17/22 A kérdező kommentje:
hát szerintem ki bírnám hogy csak szórakozzak mert ha megyünk valamerre vagy össze ülünk a haverokkal elő fordul hogy berúgok és pl suliba mégse akarok részegen menni egy időbe a "kezdetek-kezdetén" még terveztem de csak halogattam hogy majd holnap és aztán rájöttem hogy hülyeség..........cigizni is csak hétvégén mikor mélyen beszélgetünk tesómmal akkor elszívunk párat szerintem remek "gőz levezetés"
2014. jan. 21. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
bőven "kibírnád" ez nem olyan mint a heroin hogy az első lövés után lelkileg kívánod,de írhatsz privátba,szivesen adok tanácsokat:D
2014. jan. 22. 19:20
 19/22 A kérdező kommentje:
köszi most nem jut eszembe semmi de ha eszembe jut írok...
2014. jan. 22. 19:46
 20/22 anonim ***** válasza:

okés:D

egyébként ha az első cigi lesz,akkor sokat ne dobjatok bele,ha jó a cucc akkor elég 0.1-0.2 is.

2014. jan. 23. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!