Kihúzott bölcsességfog helye meddig fog fájni?
Figyelt kérdés
Tegnap kihúzták a jobb felső bölcsességfogamat, maga a foghúzás egyáltalán nem fájt mivel érzéstelenítettek de utána ahogy pár órával megszűnt a zsibbadás rohadtul el kezdett fájni a helye még a mellette lévő fogakra is átterjed a fájdalom, meddig fog még fájni? normális hogy ennyire fáj a helye? tejes dolgot nem ettem nem ittam és elvileg még napokig nem szabad2014. jan. 18. 03:11
1/4 anonim válasza:
Nekem csak eggyel beljebbit húztak ki, és az legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem fájt (utána). Úh saját tapasztalatból nem tudom, de azt gondolom, h ha kb. 3 napon túl még fáj, az nem normális. Szedsz valami csillapítót?
2/4 anonim válasza:
A felső nem fog sokáig fájni, pár nap és enyhül.(nekem mind a 4-et kihúzták és az alsó az rosszabb)
Vegyél be fájdalomcsillapítót ha úgy érzed, és h mosod a fogad óvatos legyél. :)
Persze, ha huzamosabb ideig fenn áll a fájdalom menj vissza, mert előfordul, hogy begyullad.
3/4 anonim válasza:
Erős fájdalom csak a zsibbadás kiállta után szokott lenni, de ott egy nagy seb van, pár napig természetes, hogy fáj. Mosni már másnap szabad, de csak a seb körül és óvatosan, vérdugót ki ne mosd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!