A szezonális infulenza ára mennyi? Van olyan aki a kettőt ezt és a h1n1-et együtt kapta meg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 16:51
1/6 anonim válasza:
az influenzában ez a legjobb! ingyen jön! :D
2/6 A kérdező kommentje:
:)elleni védőoltás ára ,elnéztem!
2009. dec. 2. 16:56
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyibe kerül, de keresztfiamék együtt kapták, nem lett semmi bajuk!
4/6 anonim válasza:
2000 a h1n1 elleni és 1000 a szezonális elleni. De csak akkor adható együtt, ha a szezonális is omninvestes! Én együtt kaptam meg 2 hete és még élek :) És zombi se lettem.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor jó:)nekem a házi doki mondta,hogy együtt adja be és pénteken megyek azért voltam kíváncsi a szenozális árára a h1n1-eset tudtam,a gyerekeknek is adatom de ő nekik 1 hét külömbséggel adják be! szerintetek melyiket érdemesebb először beadatni nekik?
2009. dec. 2. 17:27
6/6 anonim válasza:
Apum egyszerre kapta meg mindkettőt,a két karjába.Mondjuk ő a betegsége miatt ingyen kapta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!