Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye ettől még nem lesz...

Ugye ettől még nem lesz bélcsavarodásaom, vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap és ma is érzem hogy nagydolgot kéne végeznem, megyek is, de sajnos nem jön ki belőlem, érzem, hogy megáll mielőtt kijönne. Hiába ülök ott fél napot se tudom elvégezni a dolgom, és ilyenkor visszamegy.

Ma vettem már hashajtót mert nem bírom tovább, estére talán már hat is, de ugye ettől, hogy most így vissza ment tegnap is meg ma is mindig a székletem nem lesz bajom?

2009. dec. 2. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:

nem, de azért egy héten belül nemártana ha székelnél:D

próbáltad már éhgyomorra a kávét? természetes hashajtó...:)

2009. dec. 2. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos velem ez sokszor előfordult már, évtizedek alatt és még itt vagyok :) Ettől függetlenül ez nem jó, tenni kell ellene. Egyél több joghurtot, zöldséget, rostban gazdag ételeket illetve igyál sok folyadékot, pl. szénsavmentes ásványvizet és rostos üdítőt.
2009. dec. 2. 14:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen sajnos alabpa is elég székrekedéses vagyok mostanában és igyekszem minél több rostban gazdag ételt fogyasztani, rengeteget iszom és stb, de ajnos nem nagyon javul a helyzet.

Megnyugodtam akkor, köszi :)

Csak mert ilyen nem volt, hogy ennyire visszamenne mindig és megijedtem, hogy valami komoly baj lesz.

A kévét még nem próbáltam mert nem kávézok és nem is bírom, de lehet kipróbálom a cél érdekében :)

Köszi.

2009. dec. 2. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
A kávé működik, és gyógytornász (!) mondta, hogy a zároizom-lazító gyakorlatok segítenek, hogy elkezdődjön. A legegyszerűbb és legjobb, ha laza ajakkal kifújod a levegőt nem erősen és nem visszafogottan (tehát a mellkas természetes rugalmasságával köbö). Lehet, hogy autóval játszó gyerek hangját hallatja, annál jobb, no meg a nevetés is előnyösen hat a perisztaltikára...
2009. dec. 2. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ha a kávét nem szereted (de egyébként tényleg nagyon hatásos:)),a kakaó,vagy tej is jó. (legalábbis nekem beválik). egy-két naptól semmi bajod nem lesz,mindenkivel van ilyen néha:) gondolj bele,én régen,mikor táboroztam gyerekkoromban, volt,hogy 1 hétig nem mentem,hogy ne kelljen már mások előtt...(pedig nekem minden nap kell legalább egyszer)
2009. dec. 2. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen akut esetben segít egy glicerines kúp, mindjárt kijön a széklet.
2009. dec. 2. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
próbálj meg valami salaktalanító teát,az jó.
2009. dec. 2. 16:35
 8/8 A kérdező kommentje:

14:51-es először hülyeségnek tartottam amit írtál (bocsi), de tényleg segített. KÖSZI!

Meg az előbb már a hashajtó is hatott. Kösz mindenkinek.

2009. dec. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!