Vesegörcs? Vagy csak megfázott a derekam?
Tegnap délután kezdődött a dolog, elkezdett fájdogálni a derekam, de csak ilyen tompán. Leginkább hátul a veséim környékén, mindkét oldalon egyformán. Egész nap ülőmunkát végzek, ergo nap végére rosszabbodott a folyamatos görnyedéstől. Este a forró vizes zuhany kicsit javított rajta, éjszaka nem zavart, tudtam aludni tőle, reggel mikor ma felkeltem, nem éreztem semmit. Ahogy persze járkáltam ma meg megint görnyedtem, megint elkezdett fájni, leginkább görcsölni, a hasam/gyomrom irányába is kihatva. Hol intenzívebben, hol tompábban, hol meg elmúlt, de egész nap ez ment. Bevettem cataflamot, de nem ért semmit, és egyszerűen nincs olyan testhelyzet, ami segítene most. :/ Gondoltam arra is, hogy megfázott a derekam, mert valamelyik nap leizzadtam és úgy érte hideg a derekamat, szóval nem tartom kizártnak. Ti mit tudtok javasolni? Orvoshoz kéne mennem, tudom, de egyszerűen most a munkahelyem miatt nem tudok eljutni oda + utolsó vizsgákra kell tanulnom...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!