Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy zajlik a H1N1 oltás?

Hogy zajlik a H1N1 oltás?

Figyelt kérdés
El kell menni a háziorvoshoz vagy oltópontba? Ott megvizsgálnak, miket vizsgálnak stb.? Köszi
2009. dec. 2. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a háziorvoshoz mentem, de csak az asszisztensnővel találkoztam, nem vizsgáltak meg, semmit nem nézett (pedig babát várok:( ), csak válaszolt a kérdéseimre, aztán beadta, elmondta, mikor kell esetleg visszamenni, és ennyi...

Viszont tesóm gyerekeit megvizsgálták rendesen, hogy nehogy legyen vmi megbújt bajuk! -tesómat viszont szintén nem.

2009. dec. 2. 08:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem se vizsgáltak meg. Adtak egy 2 oldalas papírt amin le volt írva minden mellékhatás, meg hogy kiknek nem adható be és ha elfogadod, akkor alá kell írni és kapod is az oltást. Legalábbis nálunk így van / volt.
2009. dec. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!