A H1N1 védőoltást higany érzékenynek beadható?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 21:54
2/5 anonim válasza:
sztem jobban jársz ha erről az orvosodat kérdezed
3/5 anonim válasza:
Gondolom kontaktallergiás vagy, mert belső higanyallergiát úgy tudom még soha a történelem során nem dokumentáltak Magyarországon, kontakt higanyallergiások pedig simán kaphatják az oltást, de azért kérdezz rá az allergológusnál (ne a házidokinál, az tuti, hogy nem ért hozzá cask mondani fog valamit azt kész).
4/5 anonim válasza:
nem, és fémallergiásoknak sem. csak ugye eztsem nagyon közölték.
5/5 anonim válasza:
Még véletlen se!!!!!!! hiszen higany az egész és rohadt káros. Akkor se ajánlanám hogyha nem lennél allergiás. amugy meg én megkapom de nem akarom, mert nem félek tőle és csak felvan fujva az egész!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!