Van valami praktikátok pattanásos arcra?
Figyelt kérdés
Havonta 2x járok kozmetikushoz,hogy kitisztitsa az arcomat,illetve írt fel 1-2 krémet amig tisztítják az arcbőrt,de látványos javulás nincs.Azt mondja,hogy amig kamaszodok nem is lehet csinálni semmit,addig nem is fognak elmúlni.
Nektek sem vált be semmi?
17/F
2009. dec. 1. 12:45
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki a gyógyszertárban kapható Aknesolt-t,és ne járj olyan gyakran a kozmiba.6 hetente éppen elég,sőt lehet még ritkábban,mert nem tud pihenni a bőröd.
2/5 anonim válasza:
amikor én tini voltam Drága nagyim javaslatára minden reggel kb két deci tejjel mostam meg az arcom és nagyon jó volt.száritott és selymesebb is lett töle.de azóta elvégeztem a kozmetikus szakmát:)az a baj h én csak professionalis termékekkel dolgozom azt te nem tudsz venni.én azt tanácsolom h menj arctisztításra havonta és a kozmetikusodtól kérj vagy arclemosot vagy vmi maszkot én szoktam adni a vendégeimnek persze kifizettik.sok sikert
3/5 anonim válasza:
Háziorvos fel tudja írni a szaliciles alkoholt. (kb 200-300 Ft. Van Naturlandosban is, akkor csak simán bemész a patikába és adnak vény nélkül!) Nagyon hatásos, csak oda kell figyelni hogy egy héten kétszer lehet használni csak! Szépen leszárítja a bőrt. Mellette pedig használj vizes alapú arckrémet. Próbáld ki, sok sikert!
4/5 anonim válasza:
ja elözö vagyok.most olvastam el ismét amit irtál h kaptál krémet igen de az magában nem biztos h elég mert nem csökkenti a faggyútermelést.mellé tonik és maszkot használj ami szárit és mindenképp csökkenti a faggyútermelést:)
5/5 anonim válasza:
én anno kamillateával gőzöltem az arcom. gyulladáscsökkentő. a még meg nem érett pattanásokat is kihozta, de utána szép lett az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!