Ha csak 4-5 naponta sz*rok az nagy baj?
Figyelt kérdés
Igazából tudnék minden nap, de szerintem egyszerűen időpazarlás.. Azt hallottam, hogy minél tovább tartogatjuk, annál több salak lerakódik bennünk. Ez igaz? Amúgy valóban néha csodálkozom, hogy kb. 5 nap után milyen kevés jön ki, pedig hát 5 nap alatt elég sok mindent eszek. Ebből milyen problémáim lehetnek?
16/F
2014. jan. 11. 23:18
11/15 anonim válasza:
Hát én elszoktam menni kétszer is egy nap.
12/15 anonim válasza:
Időpazarlás? Te nagyon hülye vagy.
13/15 anonim válasza:
Te vmi beteg ember lehetsz vagy csak az analis szex helyettesitese? Nem értem minek visszatartani mikor megkonnyebbulsz utána.
14/15 anonim válasza:
Persze hogy el kell menni minden nap minimum 1x. Mert az méregtelenítés és melyik testnek jó a méreg?
15/15 anonim válasza:
És ha elkapod a hasmenéses vírust akkor is visszatartod 4 napig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!