Condrosulf 800mg helyett van e valamilyen készítmény, ami ugyanazt a célt szolgálja?
Pár éve szedem a térdem miatt,de kézdezném,hogy valaki váltott e már másra,ami ilyen,esetleg mégjobb,és árban is kedvezőbb?Talán Béresnek van ilyen készítménye?Proenzi 3 nekem nem jött be,drága és gyenge hatású volt.
Egyébként ma vettem Condrosulfot,és 3400-valamennyi volt az eddig 2800 helyett. :(
Különben jó,csak mondta valaki,hogy nem árt néha váltani gyógyszert,ha van rá mód.
szerintem kérdezd meg a dokidat.
én eddig 2x voltam térd-dokinál a térdeimben lévő puha porc miatt, első alkalommal Dona port kaptam, második alkalommal SynoTabs-ot. Mindkettőt kúraszerűen. A donát 3 hónapig, a synotabsot 2 hónapig szedtem. A dona árára nem emlékszem, a synotabs 9000 volt 2 hónapra.
Synotabsot 2012 januárjában kezdtem el szedni, a doki szerint évekig fájdalommentesnek kellene lennie a térdemnek, ehhez képest 2013 novemberjében elkezdett újra fájni. Akkor a házidokim írt condrosulfot, most azt szedem lassan 3. hónapja. 1,5 hónapig okés volt, aztán újra elkezdett fájni. Most fogok ortopédushoz, vagy térd-dokihoz menni.
A donát 2008-ban kaptam, 2011 decemberéig jó volt a térdem.
Condrosulf 800? Természetesen van, kb. a feléért! Magyar termék és a 60 db-os,a neve Jutavit Chondroitin -sulphate(Kondroitin-szulfát) ugyanolyan, azaz 800 mg-os hatóanyaggal 2600 Ft körül van, például itt: [link]
Édemes mindig keresgélni, mert a drága, Tv-ben reklámozott terméke helyett, általában találunk magyar, és sokkal olcsóbb alternatívát.
első válaszoló vagyok.
Többféle gyógyszert kipróbáltam már, igazából mind ugyanazt szolgálja.. nekem mind bevált arra a rövid időre, amire szedtem (3 hónap), csak aztán x idő után újra fájt. Bár mostmár ha nem szedem, automatikusan fájni kezd. Ezért jártam is gyógytornára. Mellé javasoltak sok biciklizést, úszást.
Most Béres Porcerő Forte-t szedek, legutóbb ezt mondta a doki. 4200Ft/hó (60db-os), de ez erősebb, 1200mg-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!