SOS! Mi a legerősebb fájdalomcsillapító? Sajnos a "falat kaparom a fájdalomtól" kifejezés a mai napon új értelmet nyert számomra, bár esetemben egy fotelről volt szó.
Donalgin + Advil ultra forte kombóval próbálkozom, de nem igazán segít. Kb. 2 óráig elviselhető, aztán megint rossz.
Ismeretlen eredetű bordatájéki fájdalomról van szó, az orvos nem talált semmit.
Atól függ, hogy MI fáj és MIÉRT!
Mert ha ennyire erös fájdalmaid vannak, akkor nem biztos, hogy a fájdalomcsillapító a megfelelö megoldás, adott esetben csak rontasz a helyzeteden.
Menj másik orvoshoz, esetleg sürgősségire.
Nekem a jobb oldalam fájt úgy, hogy semmi nem használt, aztán adtak infuziót, kettőt. Az segített.
Én elmennék egy másik orvoshoz. Biztos, hogy komoly oka van a fájdalmadnak, nem fájdalomcsillapitó a megoldás szerintem. Örülnék, ha tényleg nem lenne semmi, de az Algoflex jobb mint amit bevettél.
Kérlek, tudasd velem a változást! Mielőbbi gyógyulást! Ezzel is vigasztalnálak, Ésaiás 33:24 "Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakozik megbocsáttatott a vétke."
#5: könyörgöm, az Algoflexben ugyanaz van, mint az Advil Ultra Fortéban. Ibuprofen. Remélem, hogy legalább mielőtt te magad beszeded, ellenőrizni szoktad a hatóanyagokat, mert ez (hogy beszedek valami gyógyszert, aminek más a neve, de ugyanaz a hatóanyaga) a legjobb útja annak, hogy túladagolja az ember, és esetleg halálos májkárosodást okozzon!!!!
Kérdező! Valóban fordulj orvoshoz, ilyen erős fájdalomnak VAN oka. Akár menj ügyeletre! A nem szteroid gyulladáscsökkentők közül a legerősebb a diclofenac, ami az említett Flector granulátumban is van, de ez receptes, tehát amúgy is vissza kéne menned érte a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!