Mit tegyek a pattanasos/miteszeres borommel?
elegge miteszeres es pattanasos a homlokom, allam es a hatam probaltam mar kulonbozo kremeket maszkokat stb.. de nem hasznalt minden nap reggel es este atmossom az arcom szappanos vizzel aztan tonikkal, amikor eloszor kijottek probaltam eltakarni oket es elkezdtem korrektort hasznalni persze csak rosszabb lett ughogy nyaron nem hasznaltam 3 honapig ugy sem javult kozmetikushoz is szoktam jarni de nem rendszeresen, mar rengeteg ehhez hasonlo kerdest olvastam de mindenki mast irt, eleg sokan irtak hogy etrendet kell valtoztatni (bar az nekem nem nagyon menne mert itthon hajlamosak fuszeres olajos eteleket fozni) es borgyogyaszhoz menni nekem is ezt kene tennem mit gondoltok? elore is koszonom a valaszokat!!
15/L
ezt használd, de rendszeresen min. 1 hét, mire hat: AKNE-SOL (patikában kapható)
és menj el homeopátiás orvoshoz. az enyém gyermekorvos plusz homeopata, ha budapesti vagy és kell a címe: megadom privátban.
Én is csak az életmódváltást tudom javasolni biztosra. Ha otthon nagyon fűszeresen, olajosan főznek, legalább reggelire, uzsonnára egyél egészségesebb ételeket, sok gyümölcsöt, zöldséget, és igyál sokat, napi legalább 2 l vizet esetleg zöld teát. Plusz sportolj valamit. Én is sokféle krémet kipróbáltam már, de csak az életmódváltás segített igazán, és nemcsak a pattanásokat tünteti el(részben), de feltöltődsz energiával, boldogabb leszel és még egy csomó más előnye is van! :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!